Vem vill inte ha en enklare vardag?

De flesta företag kan spara tid på sin biladministration. Med Autolease får du en lösning som underlättar hanteringen av allt från utsläppsmål till förmåner och kostnader.

Vi ger dig råd hela vägen

Med Autolease.se och Mitt Autolease har du allt som rör ditt leasingavtal samlat på ett ställe. Här är det enkelt att hitta information och hantera din vagnpark när det passar dig.

Dessutom får du expertråd när du behöver det. Vårt team har många års erfarenhet av leasing och hjälper dig gärna att hitta rätt lösningar – oavsett vad dina mål är.

Vägen till transparens och överblick

Med Autolease får du tillgång till branschens smartaste digitala lösning

Fyra exempel: Detta gör det lättare för dig

Tryggt och enkelt bilval
Slipp besöka olika återförsäljare och provköra bilar utan att veta om de följer din bilpolicy. Med Autolease kan alla förare beställa bilar och utrustning online med några få klick.

Förenkla för förarna
Förarna behöver inte ringa en administratör, utan kan i stället hitta information och hantera sin bil online.

Underlätta administrationen
På Autolease.se hittar du både fakturor, rapporter och företagets bilpolicy. Med allt samlat på ett ställe blir administrationen snabb och flexibel.

Trygga återlämningar utan överraskningar
Undvik oförutsedda kostnader vid återlämnandet av din bil – vi garanterar ett förutsägbart avtal, även vid defekter eller onormalt slitage.

FAQ

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Autolease Automails här.

Prenumerera

Ett heltäckande avtal

Se vilka tilläggstjänster som kan ingå i ditt leasingavtal – så att allt blir ännu enklare.

Service och underhåll
I ditt avtal med oss ingår alla servicegenomgångar och underhållsarbeten, samt reparationer som säkerställer bilens normala drift och säkerhet. Detta omfattar även utgifter för arbetskostnader, reservdelar och vätskor på auktoriserade märkesverkstäder.

Däck
Byt till sommar- och vinterdäck med premiummärkta däck och dra nytta av däckförvaring. Personbilar levereras med aluminiumfälgar på vinterdäck.

Ersättningsbil vid service
För ett fast kilometertillägg erbjuder en lokal verkstad en ersättningsbil när du lämnar bilen på service.

Däckförvaring
Förvaring, balansering, kontroll och byte av däck genom tre rikstäckande däckpartners. Du kan välja att få påminnelser och rekommendationer från oss.

Autoleases vägassistans
Autolease erbjuder vägassistans vid olyckor, plötsliga skador och fel och täcker kostnader som uppstår till följd av detta. Vårt skydd täcker dessutom bilen, oavsett vem som lagligen kör den.

Tankkort och elbilsladdning
Våra avtal omfattar tankkort och en eventuell lösning för laddning, tvätt och rabatter. Med vårt transparenta erbjudande är det är enkelt att få full kontroll och överblick över dina faktiska kostnader.

Laddningslösning för el- och plug-in-bilar
Autolease erbjuder laddningslösningar för el- och plug-in-bilar.

Försäkring
I ditt avtal ingår Autolease helförsäkring, inklusive hyrbil i 65 dagar vid försäkringsskada.

Fakturakontroll
Autoleases erfarna personal granskar och kontrollerar samtliga bilrelaterade driftskostnader, även de som inte ingår i leasingavtalet.

“Med lösningen från Autolease är administrationen jätteenkel – från skapandet av användare eller kostnadsställen till användarbyten. Avtalet har helt klart sparat oss tid och underlättat vardagen.”

Morten Nordskov
Head of Procurement på Elis

FAQ

Hitta svaren på dina frågor

Har du en fråga till oss eller om oss? Det finns en stor chans att du hittar svaret här.

Vanliga frågor
2023 © DNB - All rights reserved