Börja med bilpolicyn

På Autolease kan vi integrera din bilpolicy i vår onlineplattform. Detta underlättar administrationen och ger dina anställda en bättre upplevelse när de ska välja bil.

Låt din bilpolicy implementera sig själv

Med vårt leasingavtal ingår din bilpolicy som standard i Mitt Autolease. Det innebär fördelar för både förare och administratörer.

Enkelt för dig som kör förmånsbil
Med en integrerad bilpolicy kan den enskilda medarbetaren själv räkna på och beställa sin nya förmånsbil, utan att fundera på om den uppfyller företagets krav. Systemet säkerställer att anställda endast kan välja bilar som följer bilpolicyn.

Enkelt för dig som är biladministratör
Som biladministratör är det lätt att se till att företagets bilpolicy följs. Du anger bara beloppsgräns, km/l, koldioxidbesparingar och övriga krav och väljer om det ska gälla en enskild anställd eller en grupp anställda. Om er bilpolicy ändras kan du enkelt uppdatera den på egen hand.

Vilka är fördelarna med en bilpolicy?

Med rätt bilpolicy blir det enklare att hålla koll på allt från utgifterna till den gröna omställningen. Här fastställer du ramar och regler som bidrar till att minska driftskostnaderna och förenkla administrationen, så att du kan nå dina mål.

På Autolease hjälper vi stora och små företag att utveckla och uppdatera sina bilpolicyer varje år. Våra kunniga experter ställer gärna upp om du behöver hjälp.

FAQ

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Autolease Automails här.

Prenumerera
FAQ

Hitta svaren på dina frågor

Har du en fråga till oss eller om oss? Det finns en stor chans att du hittar svaret här.

Vanliga frågor
2023 © DNB - All rights reserved