En samlad överblick

Med leasing är det många saker som måste samverka. Hos Autolease får du en heltäckande lösning där allt som rör ditt avtal hanteras via en integrerad och användarvänlig plattform.

Smartare leasing online

Digitalisering utgör kärnan i Autoleases verksamhet, vilket ger dig ett antal unika fördelar. Till exempel får du en onlineplattform med en integrerad bilpolicy och ett brett utbud av smarta driftalternativ.

Med vår digitala lösning kan både förare och biladministratörer dessutom hantera allt som rör sina avtal precis när det passar dem.

Personlig rådgivning och snabb feedback

Med Autolease får du tillgång till snabb och kompetent feedback från våra gröna rådgivare när du behöver det. Ett gott samarbete som leder till goda resultat.

Våra engagerade medarbetare har lång erfarenhet av billeasing och bred kunskap om produktalternativ, bilpolicyer och miljöhänsyn. Vi kan kontinuerligt ge dig råd om nya alternativ och hjälpa dig att optimera din biladministration.

FAQ

Håll dig uppdaterad

Prenumerera på Autolease Automails här.

Prenumerera

Utnyttja dina förmåner i hela Skandinavien

Är ditt företag verksamt i hela Skandinavien? Autolease erbjuder en lösning som är lätt att hantera i alla tre länderna. Hos oss får du samma beräknings- och rapporteringssystem i både Sverige, Danmark och Norge.

Eftersom villkor och lagstiftning skiljer sig åt från land till land hjälper vi dig att optimera din lösning utefter de nationella förhållandena. Dessutom har du alltid tillgång till erfarna lokala rådgivare.

Särskilda behov är vår specialitet

Har du specifika önskemål för dina nya förmånsbilar? Kanske vill du ha en logotyp på sidan, dragkrok eller specialbyggda skåpbilar? Vi har mångårig erfarenhet av att tillgodose alla typer av behov.

Samtidigt kan du samla dina kostnader, så att all tilläggsutrustning ingår i månadsbetalningen. Det gör att du kan fördela betalningen över hela leasingperioden och slipper onödiga utgifter.

“Advania ville jobba med en aktör som är specialist på bilar, någon som har större förståelse för våra behov och kan skapa en bättre lösning, både ekonomiskt och ur ett hållbarhetsperspektiv.”

Magnus Wemby
HR-direktör på Advania

Hjälp på vägen

Med Autolease finns alltid hjälpen nära till hands om du råkar ut för en olycka, punktering eller får slut på bränsle – oavsett om du befinner dig i Sverige, Danmark, Norge eller övriga Europa.

Vägassistans ingår i ditt leasingavtal och med vår app hittar du enkelt till närmaste bensinmack, servicecenter eller däckcenter. Du kan också använda appen för att tillkalla hjälp och skicka en skadeanmälan.

Omfattande partnernätverk

När vår expertis inte räcker till vänder vi oss till vårt stora nätverk av kunniga specialister.

Sortimo: Ledande europeisk tillverkare av bilinredning
Få en lösning som utformats enligt de senaste kraven på säkerhet, vikt och hållbarhet. Alla Sortimos produkter krocktestas kontinuerligt för att garantera förstklassig säkerhet.

Brand Factory: Nordens största leverantör av bilfoliering
Få snabb och prisvärd foliering som inte kompromissar med kvaliteten. Som ledande leverantör har Brand Factory de lösningar som krävs för att hålla nere kostnader och produktionstid.

FAQ

Hitta svaren på dina frågor

Har du en fråga till oss eller om oss? Det finns en stor chans att du hittar svaret här.

Vanliga frågor
2023 © DNB - All rights reserved