Autolease app

Med Autolease applikation till iPhone, Android och Windows Phone har du alltid den viktigaste informationen nära till hands när du är på väg i din bil, också när du är i utlandet.


LÄS MER


 

Service & Reparation

Det är du som förare som ansvarar för bilens skötsel, underhåll och vård. I serviceboken som följer med bilen hittar du information och anvisningar om serviceintervall, som alltid ska följas.
LÄS MER


 

Drivmedel

Autolease kan tillhandahålla kort från Circle K / Ingo, Shell / ST1, OKQ8 och gaskort från Svensk Biogas.LÄS MER


 

Nyttiga länkar

Här finner du ett antal länkar som kan vara intressanta för dig.

 
LÄS MER


 

Föraransvar

Du skall sköta och vårda bilen såsom den skulle vara din egen. För en detaljerad information om handhavandet bör du titta i den bilpolicy ni har på företaget samt under Frågor & Svar.


LÄS MER


 

Däck

Kontakta någon av våra däckleverntörer så hjälper de dig, Euromaster, Däckpartner eller Däckia. Våra rikstäckande leverantörer erbjuder däck av högsta kvalitet och givetvis för du snabb och professionell assistans.
LÄS MER


 

Förmånsbeskattning

Alla leasingfordon som kan nyttjas privat skall förmånsbeskattas enligt skatteverkets riktlinjer, denna förmån kallas normal ett Fast förmånsvärde.


LÄS MER


 

Övrigt

Information om bland annat Besiktning, Utlägg och felaktiga utsläppet av kväveoxider.

 

LÄS MER


 

Försäkring

Vid alla typer av skador ska du alltid göra en anmälan, oavsett om det gäller glasskada, inbrotts-, parkeringsskada, vagnskada eller skadegörelse etc.


LÄS MER


 

Beställning & Återlämning

Kontakta bilansvarig på ditt företag för kontroll av bilpolicy. Bilansvarige tillhandahåller en förarinformationsblankett som skall fyllas i och skickas med ett affärsförslag från återförsäljaren till oss.


LÄS MER


 

Utlandskörning

För att använda bilen utomlands behöver du ha en fullmakt från Autolease att du för köra utomlands.
LÄS MER


 

Användarnamn & Lösenord

För att kunna använda vår hemsida fullt ut måste du vara en registrerad användare.

 

LÄS MER