Vi gör det enkelt att välja miljövänligt

 

Greenlease heter vårt gröna erbjudande som gör det enkelt för företag och anställda att fatta miljövänliga beslut. Möjligheterna att göra gröna val blir bara fler och fler – vi gör det enkelt att välja, köra och administrera grönt.Fördelar för verksamheten:Fördelar för de anställda:Som ett av Skandinaviens största leasingföretag vill vi ta vårt ansvar och se till att erbjuda miljövänliga leasingalternativ

Kenneth Sloth CEO Autolease


CO2-utveckling i Autolease-portföljen

 

Vårt mål är att kunna erbjuda Skandinaviens grönaste bilpark och vi är redan en god bit på väg. Sedan 2009 har vi tillsammans med våra kunder sänkt den genomsnittliga koldioxidförbrukningen per kilometer med 37 procent.


Vår ambition är att som minst nå EU:s mål om en ytterligare minskning med 59,4 gram koldioxid per kilometer till 2030.

 


 

 

Dags att fatta ett stort beslut?


Det är ett stort beslut att ställa om sin vagnpark från fossildrivna bilar till miljöbilar. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att göra ett grönare val? Här kan du läsa mer om det.


Läs mer

 

 


 

 

För dig som sköter administrationen av vagnparken


Om det är du sköter administrationen kring verksamhetens vagnpark så har du säkert ställt dig frågan om hur en grön omställning kan påverka er vagnpark. Oavsett om ni redan har satt igång, eller precis ska sätta igång, kan en lösning som Greenlease komma väl till pass. Med vår hjälp kan du skapa en grön vagnpark med breda möjligheter.


Läs mer

 

 


 

 

Har du en tjänstebil?


Har du funderat på om en elbil eller en plug in-hybrid skulle vara något för dig? Här svarar vi på tre vanliga frågeställningar.


Läs mer

 

 


 

 

Vill du veta mer?

Besök vår hemsida eller kontakta oss via kontaktformuläret för att få veta mer om hur vi tillsammans kan minska koldioxidförbrukningen i din vagnpark.