10 Populäraste bilarna hos Autolease under 2019

Publicera: den 15 januari 2020

Behöver du en ny leasingbil eller vill du bara veta vilka bilar andra leasingbilsförare valde 2019? Här kan du se vilka bilar som var de 10 mest populära leasingbilarna hos Autolease förra året.


1 - Volkswagen Passat SC

Rymlig, lätt att lasta, skön att köra – det är inte undra på att Passat sedan decennier är en av de populäraste bilarna i Sverige. Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, med avancerade säkerhetssystem, delvis självkörande och med nya funktioner.


2 - Kia Optima Sportswagon

Digital, uppkopplad, rymlig och säker. Lägg sedan till det låga Co2 så har du helt plötsligt ett väldigt bra alternativ när du tittar efter din blivande tjänste-/förmånsbil. Utöver detta sträcker sig nybilsgarantin i hela 7 år!

På en laddning el är det deklarerat 62km räckvidd vilket är i framkant vad gäller laddhybriderna i detta segment. Sedan finns bilen att få i princip sett omgående till skillnad från flera utav konkurrenterna.


3 - Volvo XC60

Modern, elegant och rymlig. Bilens fem passagerare har bekväma stolar och gott om utrymme vilket medför en bekväm åktur för samtliga passagerare. Generöst lastutrymme på 505 liter, med fällt baksäte ökar detta till 1 444 liter. Volvo XC60 finns som laddhybrid men även mildhybrid. Högsta betyg vad säkerhet gäller, ett motto inom Volvos värld.


4 - Volvo V60 Cross Country

Redo för äventyr

Volvo V60 Cross Country låter dig upptäcka mer. Du får högre markfrigång, robusta materialval och fyrhjulsdrift som standard. Exteriören vittnar om äventyrslust, medan insidan blandar mångsidighet och intuitiv teknik med vacker design. Det här är en bil för dig som vill tänja på gränserna, varje dag.


5 - Tesla Model 3

Stilren, elegant och enkel att använda. Några ord som kan förknippas med Teslas Model 3.
God räckvidd redan i standard utförande med tvåhjulsdriften (409km WLTP).
Lågt förmånsvärde bidrar även till ökat intresse hos de som letar efter nästa tjänste-/förmånsbil.


6 - Volvo V90 Cross Country

Redo för äventyr

Volvo V90 Cross Country är byggd för att ta dig dit du vill, varje gång. Med kromade inlägg i frontgrillen, högblanka fönsterlister och dubbla integrerade slutrör skapas ett kraftfullt intryck. På insidan väntar komfortstolar i nappaläder och omsorgsfullt utformade detaljer.


7 - Mitsubishi Outlander

När du vill åka bekvämt, känna dig trygg och värna om miljön.
Upplev den senaste utvecklingen inom ladd-hybridtekniken med Outlander Plug-in Hybrid.
En SUV som är mer kompetent än någonsin, med avancerade säkerhetssystem och unik fyrhjulsdrift med optimal prestanda oavsett vägunderlag.


8 - Volkswagen Tiguan

Ska man sammanfatta Tiguan med några ord, så kommer säkerhet, underhållning och framkomlighet högt på listan. 4MOTION fyrhjulsdrift är standard och med körprofilsvalen kan du anpassa bilen till olika underlag. Executive Edition gör dessutom alla årstiders resor trevligare och säkrare, med den fjärrstyrda parkeringsvärmaren, elmanövrerade bakluckan, rattvärmen, 18 tums lättmetallfälgarna och LED-strålkastarna.


9 - BMW 5-serie

Fantastisk kördynamik, sportig design och maximal komfort – BMW 5-serie Touring är klart bäst i klassen. Utrustad med senaste tekniken, funktionella lösningar och maximalt sportiga attribut. En mångsidig karaktär med mängder av plats för alla tänkbara aktiviteter. Och som tar körglädjen till nya höjder, både i jobbet och på fritiden.


10 - Toyota Yaris

Toyota Yaris garanterar komfort, kontroll och smarta finesser i ett och samma paket. 

”Sveriges mest nöjda bilägare kör Toyota.”