De fem mest populära miljöbilarna jan-maj

Publicera: den 9 juni 2020

1 – Volkswagen Passat 1.4 Plug-In-Hybrid DSG GTE Sportscombi

Nya Passat GTE har 40 % längre räckvidd på el – nu upp till 56 km. Perfekt för vardagens alla resor till och från jobb, skola, träningar, eller för att skjutsa till barnkalaset. Den är alltid uppkopplad och kommer dessutom med avancerade säkerhetssystem och navigation.

Volkswagen Passat 1.4 Plug-In-Hybrid DSG GTE Sportcombi


2 – Volvo V60 2.0 T6 Recharge 340 AWD Inscription Exp Auto

I V60 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre. BLIS™ Blind Spot Information med Steer Assist hjälper dig när du byter körfält genom att varna dig om något skulle befinna sig i döda vinkeln och köra tillbaka dig i din fil om du missar signalen.

Volvo V60 2.0 T6 Recharge 340 AWD Inscription Exp Auto


3 – Mercedes-Benz C-Klass C300 de Kombi Aut SE Edition

C 300 de Kombi: livsstilskombi med två hjärtan. Kombins sportiga bakparti har ett maximalt lastutrymme på 1.335 liter även som laddhybrid. Nya generationen förenar känsla med förnuft.

Mercedes-Benz C-Klass C300 de Kombi Aut SE Edition


4 – Volvo XC60 2.0 T6 Recharge 340 AWD Inscription Exp Auto

I XC60 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre. BLIS™ Blind Spot Information med Steer Assist hjälper dig när du byter körfält genom att varna dig om något skulle befinna sig i döda vinkeln och köra tillbaka dig i din fil om du missar signalen.

Volvo XC60 2.0 T6 Recharge 340 AWD Inscription Exp Auto


5 – BMW X1 xDrive25e Auto Connected

Nu lanserar vi BMW X1 xDrive25e – ännu ett exempel på BMWs filosofi kring hybridtänkande. Kombinationen av en effektiv förbränningsmotor och modern elmotor gör BMW X1 laddhybrid till en smart och effektiv bil som kan köras 52 km på enbart elektricitet.* Den rymliga och bekväma interiören är precis som utsidan väldigt typiska för en BMW – designen och uttrycket andas kvalitet och körglädje. Att BMW X1 laddhybrid också är fyrhjulsdriven, har ett bagageutrymme på 450 liter och går att beställa med dragkrok gör den dessutom till en praktisk bil – det är hybridtänkande för BMW. Läs mer om BMW X1 Plug-in Hybrid.

BMW X1 xDrive25e Auto Connected