De tio mest populära bilarna första halvåret 2020

Publicera: den 13 juli 2020

1 – Volkswagen Passat

40% längre på el.

Mer än hälften av alla bilresor som görs i Sverige är kortare än 5 km. Till och från jobbet. För att hämta på förskolan. Eller för att åka till affären och köpa brödet du glömde till frukosten.

Så varför inte en laddhybrid som klarar vardagsresorna utan utsläpp? Nya Passat GTE har dessutom 40 % längre räckvidd på el, så du kan köra ännu mer utan utsläpp – upp till 56 kilometer helt på el. Och eftersom det är en laddhybrid klarar den även de längre resorna. En bra idé alla dagar i veckan, helt enkelt.


2 – Volvo V60

Volvo V60. Familjens favorit.

Förstklassig säkerhet, hög komfort, rymligt lastutrymme och sportig design gör Volvo V60 familjens favorit.

Finns både som laddhybrid och mildhybrid!


3 – Mercedes-Benz C-Klass

Med dynamiken i generna.
Att aldrig nöja sig, utan att ständigt bevisa sitt nytänkande, om och om igen.

Dynamisk och progressiv design. Sensuell och minimalistisk.

Komfort är bästa träningen.
Upplev en ny värld av komfort som är avslappnande och uppiggande på en och samma gång. Med ENERGIZING komfortstyrning är den bara en knapptryckning bort. Upplev en av höjdpunkterna i kupén i C-Klass.


4 – Volvo XC60

Volvo recharge - nu som laddhybrid

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med XC60 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön. I XC60 Recharge laddhybrid samarbetar en elmotor och en bensinmotor för att ge dig bättre grepp och mer kraft samtidigt som bilens utsläpp blir mindre.


5 – Skoda Superb

Skodas första plug-in hybrid

Nya Skoda Superb iV erbjuder kombinationen av en TSI-motor och eldrift. Skodas första plug-in hybrid förenar denna innovativa hybridteknik med den ikoniska designen, den omisskännliga komforten och rymligheten hos en Superb..


6 – Kia Optima

Med ledande säkerhet och kaxig design

Eleganta Kia Optima SW Plug-in hybrid erbjuder en enastående kombination av distinkt utseende och kompromisslös komfort. Optima är en modellfamilj som prisats för sin design samt klassledande säkerhetsfunktioner. Plug-In Hybriden (PHEV) är klassledande med en räckvidd på upp till 62 kilometer på el och 1120 km i hybridläge. Den perfekta kombinationen av tjänstebil och familjebil.


7 – BMW 3-serien

Bärande pelare för BMW sen 1975 – Sjunde generationen gör dig inte besviken!

Dess eleganta och sportiga design tilltalar många. Interiören är noga utvecklad där balansen mellan enkelhet och lyx möts. Nu välkomnar den sjunde generationens 3-serie och den kommer inte att göra dig besviken. Den låga sitsen ger dig en sportig känsla i körningen samtidigt som du sitter bekvämt i varje säte både på korta och långa turer.

Från design till produktionen är allt noga uträknat för att ge dig den bästa tänkbara körupplevelsen och komfort. Tillsammans med den låga förbrukningen får du en bil som passar alla tillfällen.


8 – Tesla Modell 3

Folk-Teslan imponerer på alla!

Modell 3 kombinerar verkligen räckvidd, prestanda, säkerhet och utrymme i en premiumbil för en betydligt mindre prislapp än märkets tidigare modeller. Modell 3 har en räckvidd på minst 345 km per laddning och bilen är konstruerad för att uppnå den högsta säkerhetsklassningen i alla kategorier. Likt samtliga Tesla-modeller är tekniken inte lik någon annan bil, du använder bl.a din smartphone som nyckel och alla förarens reglage finn i den centrala touchskärmen på 15 tum.


9 – BMW X3

BMW:s populära SUV, nu även som laddhybrid – en storsäljare från start!

X3:an har varit populär i många år. En stor och rymlig SUV men fyrhjulsdrift som får dra upp till två ton. I nya hybridmodellen förenas det bästa av två världar, dynamiken och effektiviteten hos en elmotor och räckvidden och komforten hos en förbränningsmotor. En laddhybrid i SUV-format som med intelligent teknik och dynamisk acceleration. Räckvidden på el, är enligt BMW, upp till 46 km. Litiumjonbatteriet är placerat under baksätet för att spara plats i bagageutrymmet som rymmer 450 lite. Här finns gott om plats för hela familjen!


10 – Volvo XC40

Volvos lilla SUV – en succé för familjen i stan!

XC40:n är en kompakt SUV, rik på innovation och konstruerad för stadsliv med en uttrycksfull design, smart förvaring och intelligent teknik. XC40:n erbjuds i en mängd motorutföranden, allt ifrån vanliga bensin- och dieselmotorer till mildhybrid, laddhybrid och nu också i ren el. Det är laddhybriden med sina 262 hk som tagit sig in på Autolease topp 10-lista!