Stora Bildagen blir Stora Mobilitetsdagen

Publicera: den 8 oktober 2019

Stora bildagen blir Mobilitetsdagen

Vi befinner oss mitt i den digitala transformationen där en snabb, hållbar och kostnadseffektiv rörlighet blir allt viktigare för samhällsutvecklingen. Om Sverige ska fortsätta vara ett konkurrenskraftigt land är en välfungerande mobilitet avgörande där bilindustrin utgör en betydande byggsten.

Stora bildagen har länge varit Sveriges främsta mötesplats för svensk och internationell bilindustri. I år lägger vi i en ännu högre växel och uppgraderar oss till en större lokal och byter namn till Stora Mobilitetsdagen.

Den 10 december på Scandic Infra city i Stockholm får du den senaste uppdateringen kring fordonsindustrins möjligheter i en digitaliserad värld och hur utvecklingen av framtidens bilar ser ut.

Vad är på gång hos de stora bilföretagen i branschen? Hur tacklar vi utmaningarna med laddinfrastrukturen för elbilar och de etiska och ekonomiska aspekterna av batteriframställning? Vilka mobilitetstjänster är på väg att slå igenom? Vilka globala trender ser vi och hur förändras behov, önskemål och prioriteringar för framtidens bilist?

Under denna heldag får du möjligheten att lyssna till och nätverka med beslutsfattarna som sätter trenderna för bilindustrin och framtidens transportsystem. Här träffar du ledande internationella aktörer som ger sin syn på bilbranschens utmaningar och framtidsutsikter.

Autolease är mångårig samarbetspartner till Dagens industri och givetvis är vi partner även i år och vill du besöka mässan tillsammans med oss så är du välkommen att höra av dig till din kontaktperson hos oss för din egen biljett.