Transportbilarna vi ser fram emot 2020

Publicera: den 27 februari 2020

Bilåret 2020 för med sig otroligt många nyheter, med allt från nya modeller till ny teknik! Utbudet är som vanligt stort men nedan listar vi några av de modellerna som Autolease tror kan komma att sticka ut mer än andra inom skåpbilssegmentet!


1 - Iveco Daily (finns i tre olika utföranden, nedan är Daily Van skåpbilen)

Skåpilen som öppnar nya perspektiv för ditt företag. Så mycket mer än bara ett nyttofordon. Nya Daily skåpbil är konstruerad för att hjälpa dig att driva ditt företag på ett hållbart sätt med god lönsamhet. Nya Daily skåpbil ställer tekniken till förarens förfogande: när du tillbringar det mesta av arbetsdagen bakom ratten vill du bara ha det bästa när det gäller arbetsmiljö och körupplevelse. Under hela sin 40-åriga historia har Daily gjort löpande förbättringar som höjt ditt välbefinnande och din körupplevelse till den högsta nivån i branschen. Utöver detta finns Iveco Daily med gasdrift ihop med automatlåda, något de är ensamma om på marknaden!


2 - Volkswagen Caddy

Sveriges populäraste transportbil! Det är inte konstigt att Caddy är Sveriges mest köpta transportbil år efter år. En anledning är att den ger dig riktigt mycket bil för pengarna. Du får allt som är viktigt och kan dessutom komplettera med 4MOTION, DSG automatlåda och andra tillval. Caddy Skåp är den idealiska lösningen för många företag och finns dessutom i Maxi-version som ger mer lastutrymme. Ytterligare en nyhet är att Caddy även finns som el-bil!


3 - FordTransit Custom PHEV

Den nya toppmoderna och ändamålsenliga plug-in-elhybriden Transit Custom är byggd för att hjälpa dig arbeta mer effektivt än någonsin. Nya Transit Custom Plug-In Hybrid är byggd för att leverera en hög kapacitet, körglädje och komfort. Några features; Upp till 56 km räckvidd på el (WLTP). 1000kg lastkapacitet. 355 Nm vridmoment.


4 - Peugeot Expert

Skåpbilen Peugeot Expert har många styrkor tack vare den nya bottenplattan, utformad för att underlätta för dig i din yrkesverksamhet och uppfylla alla dina krav. Tack vare de moderna motorerna får du alltid god körkomfort och hög prestanda. Expert-serien anpassas efter varje yrke! Med sin kraftfulla design uttrycker Peugeot Expert sin rättframhet, robusthet och modernitet. Upptäck de tre tillgängliga längderna, varav en kompaktversion på endast 4,60 meters längd i grundutförande. Och för att ännu bättre kunna uppfylla dina yrkesmässiga behov finns Peugeot Expert tillgänglig i flera versioner: skåpbil, dubbel-hytt, chassi, påbyggnationer och kombi med upp till nio sittplatser.