Viktig information om du har dina däck hos Euromaster

Publicera: den 2 oktober 2019

2019-10-02

Hej bästa hjulhotellskund!

Vi på Euromaster har under sommaren bytt ut vårt gamla affärssystem Däck Data 2010 mot det helt nya Däck Data 5.

Det nya systemet kommer att ge oss många fördelar framöver och vi märker redan nu klarafunktionsförbättringar på många områden.

Vi upplever tyvärr en del barnsjukdomar med det nya systemet och har under en längre period kämpat med att få igång funktionen som skickar ut förbokade skiftestider inför hjulskiftessäsongen.

Vi bor i ett avlångt land och då vissa ännu inte börjat fundera på att byta till sina vinterhjul så finns det i andra delar av landet redan stor risk för nederbörd i form av snö, eller att det till och med redan snöat.

Vi har därför under gårdagen skickat ut mail/SMS till alla registrerade kunder i våra hjulhotell med start i norra delarna av Sverige, med uppmaningen om att själv gå in på länken till euromasters hemsida, www.euromaster.se, och boka en tid som passar för skiftet.

Vi och våra IT leverantörer arbetar för fullt för att avhjälpa denna bug i systemet och hoppas att den snart är löst tyvärr känner vi att vi inte kan vänta längre denna säsong.

Sprid gärna detta meddelande i er organisation och till era förare så att ingen missar denna viktiga information.

Vi återkommer med ytterligare information så snart denna är tillgänglig.

För hjälp eller frågor är ni varmt välkomna att höra av er till vår kundtjänst på telefonnummer 0771-829 829. För tidsbokning online; www.euromaster.se

Vi önskar alla Euromasterkunder en trevlig höst.

Euromaster